
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Katarina H. (penelope10) ID 45813 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Pražma kráľovská na cesnaku[ recept č. 7861 zo dňa 12.10.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2008Potrebujeme: 300 – 400 g ryby, 3 strúčiky cesnaku, 100 g rukoly, citrón, olivový olej, kôpor, soľ, mleté biele korenie POSTUP PRÍPRAVY Rybu umyjeme, osušíme a celú – zvnútra aj zvonku – osolíme, okoreníme bielym mletým korením a potrieme pretlačeným cesnakom. Rybu vložíme do mierne rozpálenej panvice a pečieme z oboch strán asi 12 – 15 minút. Umytú rukolu poukladáme na tanier, pokvapkáme citrónom a olivovým olejom. Upečenú rybu položíme na tanier s takto pripravenou prílohou a ozdobíme citrónom a kôprom. |