. .. .. .. .. .. .
. .

Losos marinovaný vo víne (príloha ku krabiemu šalátu) - RECEPT 772

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633
.
mimibazar.sk/emka
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.8.2005
Naposledy: 12.12.2015 7:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 204
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 496
NÁVODY 12

RYBY A DARY MORA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)


Losos marinovaný vo víne (príloha ku krabiemu šalátu)


[ recept č. 772 zo dňa  ]


Losos marinovaný vo víne (príloha ku krabiemu šalátu)


POTREBNÉ PRÍSADY

podkovičky lososa * soľ * kvalitné biele víno * mleté biele korenie * mleté zelené korenie * olivový olej na osmahnutie alebo maslo

POSTUP PRÍPRAVY

Prečo do seba na Vianoce natlačiť všetko nezdravé iba preto, že je to tradičné?! :-)) Tento losos je tak výborný, že zabudnete aj na vysmážaného kapra - u nás sa stal súčasťou štedrej večere.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. Podkovičky lososa umyte a dajte do misy.


2. Osoľte morskou soľou z oboch strán.


3. Lososa posypte bielym mletým korením a zeleným mletým korením. Takisto z oboch strán :-))


4. Zalejte kvalitným bielym vínom, aby si losos opäť zaspomínal, ako plával :-)))


5. Takto nechajte podkovičky odpočívať niekoľko hodín.


6. Po niekoľkých hodinách, keď nám už sliny tečú z kútikov úst, ho rýchlo osmahneme. V podstate je to už vtedy, keď rodina sedí za VIanočným stolom a ocko v kravate šéfuje zasadaciemu poriadku.


7. Správne osmahnúť lososa musíte vedieť. Ak sú podkovičky tenučké, ako tieto, stačí pol minúty z každej strany na prudkom ohni - ak robíte steaky, ktoré sú hrubšie - 2-3 minúty, viac ani chlp. Inak losos vyschne a už nemá tie grády, ktoré očakávate. Losos vynikajúco chutí s krabím šalátom - viď predchádzajúci recept. Tak papa :-))



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Krabí vianočný šalát | Losos marinovaný vo víne (príloha ku krabiemu šalátu) | Krémová vianočná rybacia polievka >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (27.12.2006, 15:36)
Cica-mica ty si proste šikuľka (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (27.12.2006, 16:46)
Cicka-micka, až po Tebe, Ty majsterka prekvapení!!!!!!!!! (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (upravené 27.12.2006, 20:19)
Nie nie nie až po Tebe (K) (K) (K) (K) (K) (K) Takže sa mi podarilo Ťa prekvapiť (G) (G) (G) (G) (G) (G) Teším sa |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (30.12.2006, 21:23)
... podarilo, Fufik, podarilo.... Lenže prečo a čím som si to zaslúžila???!!!! *-) *-) *-) :-$ :-$ :-$ (K) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu