
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CUKROVINKY |
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Kakaové srdiečka s kakaovým krémom[ recept č. 752 zo dňa 21.12.2006 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 200 g hladkej múky * 15 dkg kakaa * 80 g práškového cukru * 1 žĺtok * 180 g tuku * 1 vanilkový cukor * KRÉM: 100 g čokolády na varenie * 70 g práškového cukru * 1/8 l smotany * 2 žĺtky * 1 lyžica rumu * POLEVA: biela alebo tmavá čokoláda POSTUP PRÍPRAVY Z múky, kakaa, cukru, žĺtku, tuku a vanilkového cukru urobíme cesto, dáme ho asi na hodinku do chladničky. Potom ho vyvaľkáme na hrúbku asi 0,5 cm, vykrajujeme srdiečka, upečieme pri teplote 200 stupňov, necháme vychladnúť a po dvoch spájame s kakaovým krémom a namáčame v poleve. Príprava krému: čokoládu rozlámeme, pridáme cukor, smotanu, privedieme do varu na malom ohni. Potom odstavíme, za občasného miešania necháme vychladnúť a primiešame žĺtky a rum. |
Daniela K. (2dendy) ID 207 (13.12.2007, 17:37) |
Marcelka, vazne tam davate 150g kakaa? Nie je to potom horke? Daniela |
ODPOVEDAŤnahlásiť |