. .. .. .. .. .. .
. .

Rýchle dvojfazuľové čili - RECEPT 7513

Linda D. (Lindda D.) ID 51086
.
Oblasť: Nové Zámky
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.7.2008
Naposledy: 3.4.2013 21:02
Aktualizácia: 2.8.2012 6:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 58
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 21
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Rýchle dvojfazuľové čili


[ recept č. 7513 zo dňa  ]


Rýchle dvojfazuľové čili


POTREBNÉ PRÍSADY

1 veľká cibuľa, 1 čerstvá čili paprička (ja som mala sušenú), 1 konzerva (asi 400g) krájaných paradajok, 1 konzerva bielej fazule, 1 konzerva červenej fazule, malá konzerva kukurice, 1 kyslá smotana, petržlenová vňať, olivový olej, 1 PL čili omáčky, 2 PL kečupu, 500ml zeleninového vývaru, soľ, mleté čierne korenie a iné koreniny podľa chuti

POSTUP PRÍPRAVY

Toto jedlo som robila prvýkrát, ale veľmi nám chutilo, bolo to takej "kapustnicovej" konzistencie, takže sme to jedli s tmavým chlebíkom. Čili papričky použite podľa potrieb rodiny- ja som nešetrila, lebo ad a) máme radi štipľavé a ad b) ešte nemáme ratolesti, ktorým by to prekážalo. :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Takže toto všetko prichystať...
Vo veľkej panvici rozohrejeme olej, vložíme nakrájanú cibuľu a čili papričku a pražíme, kým cibuľa nezačne hnednúť.
Primiešame paradajky aj so šťavou, čili omáčku, kečup, vývar a posekanú petržlenovú vňať, dochutíme soľou, mletým čiernym korením, ja som dala aj sušenú bazalku a rozmarín. Necháme zovrieť, zmiernime oheň a varíme tak 10 minút. Pripadalo mi to síce dosť riedke, ale to sa potom spravilo, tak sa netreba zľaknúť.
Pridáme odkvapkanú bielu aj červenú fazuľu...
...a aj kukuricu. Varíme na slabom ohni ešte tak 10 minút. Medzitým zmiešame kyslú smotanu s posekanou petržlenovou vňaťou.
Čili už bude hotové dochutíme podľa potreby.
Naše finále vyzeralo takto. Naľavo je "ženská" porcia a napravo "mužská", doladená ešte opekaným hovädzím mäskom. :-))) Dobrú chuť!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< "Prekvapivé" kuracie ragú | Rýchle dvojfazuľové čili | Tiramisu mojej mamky >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu