končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Aneta S. (ssassanka) ID 40362 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Citrónovo-medové kuracie stehná[ recept č. 7296 zo dňa 13.9.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 14 kuracích spodných stehien;;; Marináda: 8PL citrónovej šťavy, 2 kopcovaté PL medu, 2 kopcovaté PL kečupu, 2 PL worčesterskej omáčky, nadrobno nasekané lístky z 2 stoniek rozmarínu, 1 alebo 2 nadrobno nasekané čilli papričky, korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Toto je recept ako skvele upiecť kuracie stehná alebo krídla. Fantastická kyslo-štipľavo-sladkastá lepkavá marináda robí toto jedlo návykovým. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Potrebné suroviny. Suroviny na marinádu zmiešame. Na plech si dáme papier na pečenie. Kuracie stehná umyjeme a namočíme v marináde. Poukladáme na plech a pečieme asi pri 200 stupňoch. Marináda je veľmi tekutá, takže sa jej na kura nalepilo len veľmi málo. Zvyšnú si necháme a asi po pol hodine pečenie stehná vyberieme a popolievame zvyšnou marinádou. Neskôr toto zopakujeme a ak nemáme už žiadnu ďalšiu zvyšnú marinádu tak jednoducho nahneme plech a popolievame ich marinádou ktorá nám stečie. (Pozor, tá čierna farba na papieri na pečenie to nie je prihorenina, ale skaramelizovaný med.) A takto vyzerajú hotové stehienka. Sú fantasticky lepkavé... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
vali. janka, erika F. (Miňoňky) ID 41625 (3.6.2011, 14:36) | |
ODPOVEDAŤ |
vali. janka, erika F. (Miňoňky) ID 41625 (5.3.2011, 17:06) | |
su vyborne ja som ich grilovala | |
ODPOVEDAŤ |
Aneta S. (ssassanka) ID 40362 (5.3.2011, 19:03) | ||
to som stastna ze chutili! | ||
ODPOVEDAŤ |
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (9.2.2011, 7:21) |
úžasne,spravím na valentína |
ODPOVEDAŤ |
Aneta S. (ssassanka) ID 40362 (12.2.2011, 15:46) | ||
dakujem mirka,odpisem ti na mojom blogu | ||
ODPOVEDAŤ |