končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
DOMÁCA MEDICÍNA |
Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Jablčný ocot[ recept č. 7190 zo dňa 7.9.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 3litre prevarenej vody,1kg jablk POSTUP PRÍPRAVY Jablká nadrobno nakrájame,dáme do 5 litrovej fľaše, zalejeme vodou a necháme stáť 10 dní.Potom prilejeme ešte 2L prevarenej vlažnej vody,premiešame a precedíme cez sitko z umelej hmoty.Necháme 20 dní odstáť a potom zlejeme do fliaš,najlepšie tmavých, a odložíme na tmavé a chladné miesto.Na urýchlenie kvasenia môžeme pridať 1-2 PL cukru. |
Jarmila V. (Božolé) ID 30389 (8.9.2008, 15:21) |
Ano,spolu sú to tri litre,ale treba to zaliať na dvakrát,tak ako je to v recepte. |
ODPOVEDAŤ |
Jana N. (ajoana) ID 44853 (7.9.2008, 21:11) |
nie je mi jasne... prvy krat zalejem 1 litrom a druhykrat 2 litrami? cize spolu 3 litre? |
ODPOVEDAŤ |