. .. .. .. .. .. .
. .

Bruschetta - RECEPT 7069

Silvia K. (silviakov) ID 45553
.
Oblasť: Prešov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.5.2008
Naposledy: 21.1.2015 12:21
Aktualizácia: 30.7.2010 20:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 22
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 55
NÁVODY 0

CHUŤOVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Bruschetta


[ recept č. 7069 zo dňa  ]


Bruschetta


POTREBNÉ PRÍSADY

4 zrelé paradajky* 8 lístkov bazalky* 8 krajcov hriankového chleba (môže byť aj klasický alebo sendvič)* 4 strúčiky cesnaku* 8 PL panenského olivového oleja* soľ* čerstvo pomleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebovala som vytvoriť rýchlu večeru, našla som tento receptík a bola som spokojná. Skúste aj vy túto taliansku špecialitku pri rýchlej príprave raňajok, desiatej alebo večere.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. Paradajky umyjeme, vyrežeme zelené stopkové lôžkoa dužinu pokrájamke na kocky. Bazalkové lístky pokrájame na tenké rezančeky alebo potrháme na menšie kúsky- ja som bazalku nemala :o( .


2. Chlieb opečieme v hriankovači, nasucho na panvici z oboch strán alebo v rúre. Ošúpaný cesnak prekrojíme a potrieme ním opečený chlieb. Každú hrianku pokvapkáme olivovým olejom. Navrch dáme na kocky pokrájané paradajky, osolíme, okoreníme a posypeme bazalkou. A hotovo!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Moja hlivová polievka | Bruschetta | Zemiakovo- syrová placka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Katarina F. (katarinka79) ID 22164, mimibazar.sk/katarinka79 (5.9.2008, 15:18)
ja robievam bruchettu ale paradajky obarim v horucej vode, potom ich ponorim do studenej, aby supa "zliezla", potom pokrajam ale len duzinu, je s tym robota, ale chutovo sa to neda porovnat, je to uzasne, do toho pridam vela bazalky nakrajanej nadrobno a nadrobno nakrajany nejaky tvrdy syr, zamiesam spolu a navrstvim na opeceny toustiky, je to uzasneeeee jedlo (Y)
ODPOVEDAŤ
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (5.9.2008, 20:42)
mňam vďaka za radu (Y)
ODPOVEDAŤ
Ľudmila F. (Amata) ID 24597 (31.8.2008, 12:39)
Je to super recept, a je mozne pridat pred zapekanim nejaky dobry syr - napriklad mozarellu... mnaaam ... (pl) alebo aj koreniena pizzu..
ODPOVEDAŤ
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (31.8.2008, 12:42)
No to ma už nenapadlo, ale chcela som zachovať pôvodný recept tak ako má byť. Vlastne to sa ani nezapeká, iba sa z chleba robia akoby hrianky. Ale určite by bolo výborné zapiecť to na konci. Výborný nápad. (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu