. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Bruschetta - RECEPT 7069

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 45553 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Bruschetta


[ recept č. 7069 zo dňa  ]


Bruschetta


POTREBNÉ PRÍSADY

4 zrelé paradajky* 8 lístkov bazalky* 8 krajcov hriankového chleba (môže byť aj klasický alebo sendvič)* 4 strúčiky cesnaku* 8 PL panenského olivového oleja* soľ* čerstvo pomleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebovala som vytvoriť rýchlu večeru, našla som tento receptík a bola som spokojná. Skúste aj vy túto taliansku špecialitku pri rýchlej príprave raňajok, desiatej alebo večere.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. Paradajky umyjeme, vyrežeme zelené stopkové lôžkoa dužinu pokrájamke na kocky. Bazalkové lístky pokrájame na tenké rezančeky alebo potrháme na menšie kúsky- ja som bazalku nemala :o( .


2. Chlieb opečieme v hriankovači, nasucho na panvici z oboch strán alebo v rúre. Ošúpaný cesnak prekrojíme a potrieme ním opečený chlieb. Každú hrianku pokvapkáme olivovým olejom. Navrch dáme na kocky pokrájané paradajky, osolíme, okoreníme a posypeme bazalkou. A hotovo!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< H R Y a S O U T Ě Ž E pro dospěláky | Bruschetta | Zemiakovo- syrová placka >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Katarina F. (katarinka79) ID 22164, mimibazar.sk/katarinka79 (5.9.2008, 15:18)
ja robievam bruchettu ale paradajky obarim v horucej vode, potom ich ponorim do studenej, aby supa "zliezla", potom pokrajam ale len duzinu, je s tym robota, ale chutovo sa to neda porovnat, je to uzasne, do toho pridam vela bazalky nakrajanej nadrobno a nadrobno nakrajany nejaky tvrdy syr, zamiesam spolu a navrstvim na opeceny toustiky, je to uzasneeeee jedlo (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (5.9.2008, 20:42)
mňam vďaka za radu (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ľudmila F. (Amata) ID 24597 (31.8.2008, 12:39)
Je to super recept, a je mozne pridat pred zapekanim nejaky dobry syr - napriklad mozarellu... mnaaam ... (pl) alebo aj koreniena pizzu..
ODPOVEDAŤnahlásiť
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (31.8.2008, 12:42)
No to ma už nenapadlo, ale chcela som zachovať pôvodný recept tak ako má byť. Vlastne to sa ani nezapeká, iba sa z chleba robia akoby hrianky. Ale určite by bolo výborné zapiecť to na konci. Výborný nápad. (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu