. .. .. .. .. .. .
. .

Rošťák - RECEPT 7023

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 4179 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Rošťák


[ recept č. 7023 zo dňa  ]


Rošťák


POTREBNÉ PRÍSADY

asi 1/2kg kare/dneska som robila z brav.panenky,minule z kuracích pŕs/,3 vajíčka,malá lyžička soli,korenia,polievková lyžica horčice aj kečupu,káv.lyžička worčestrovej omáčky a polievková lyžica maizeny-ja dávam hladkú múku.

POSTUP PRÍPRAVY

Vajíčka si dáme do misky,pridáme všetky ostatné prísady okrem maska.Všetko spolu premeiešame.Masko si nakrájame na plátky,vyklepeme,kraje narežeme a vložíme do pripravenej zmesi,uzavrieme a odložíme do chladničky do druhého dňa,sem tam poobraciame, a potom už len vyprážame na prudkom oleji.Je to vynikajúce,nám to často ani nestačí odležať,zjeme to hneď v ten deń,ale čím dlhšie to je v chladničke,tým je masko mekšie a lahodnejšie.Podáme z pečenými alebo varenými zemiačikmi a samozrejme nesmie chýbať čerstvý šalátik.Dobrú chuť!
<< Svatební postel | Rošťák | vláčik - nepečený >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lucia F. (Lucka7) ID 22900 (8.2.2009, 12:37)
Dnes som to robila na obedík. Je to rýchle a výsledok zaručený. Večer som mäsko dala do palcu a dnes...no hotová mňamka. mäso bolo mäkkučké, šťavnaté |:o)proste super. (Y)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (29.8.2008, 8:42)
tak toto presne robim a myslim,ze aj recept je do pismenka takyto.Robime aj bravcove,aj kuracie.A ked cestujeme autom,vyberiem rezne z tejto zmesi,obalim to v struhanke a vyprazim.A potom uz len s chlebom a kyslou uhorkou.A nie sme upatlani.Masko je pekne stavnate. (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu