
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Michal D. (michald) ID 56180 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Cuketa so sampionmi[ recept č. 6922 zo dňa 20.8.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY cuketa, paradajky, sampiony, cesnak, olivovy olej, rozmarin, bazalka POSTUP PRÍPRAVY 2 diely na kocky nakrajanej cukety zmiesame s 1 dielom na kocky nakrajanych paradajok a 1 dielom na hrubsie kusy nakrajanymi sampionmi spolu s primeranym mnozstvom na vacsie pasiky nakrajanym cesnakom (nebat sa ho, ochuti, prida vonu ale zosladne!!!!). Na vacsiu panvicu dat trosku oleja a vysypat celu zmes. Po chvilke cuketa a paradajky pustia stavu, takze sa to postupne bude dusit vo vlastnej stave. Ked zacne zltnut cuketa, celu zmes s citom poliat oliv. olejom a riadne premiesat a pocas miesania pridat vetvicku rozmarinu (odporucam cerstvy, lebo ho treba vybrat pred podavanim ak nechceme mat horke jedlo). Ked zmakne cuketa do jedlej formy (nie rozvarit, musi sa dat hryzt!!!!) jedlo posolit, okorenit ciernym mletym korenim a pridat na jemno nasekanu bazalku. Premiesat a este horuce podavat. |