. .. .. .. .. .. .
. .

Ananásové rezy- Fantastika - RECEPT 6893

Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443
.
Oblasť: Martin
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.4.2008
Naposledy: 30.10.2012 12:58
Aktualizácia: 19.8.2012 19:03
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 14
RODINNÉ FOTOGRAFIE 52
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 370
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Ananásové rezy- Fantastika


[ recept č. 6893 zo dňa  ]


Ananásové rezy- Fantastika


POTREBNÉ PRÍSADY

1. cesto: 50dkg hladkej múky, 10 dkg prášk.cukru, 20 dkg Palmarínu( margarín), 2 žĺtky, 1bal. PDP, trošku mlieka 2. cesto: 2 žĺtky, 4 bielka, 15 dkg cukru, 2 lyžice oleja,1 bal. vanilinovéh cukru, 1 dcl šťavy z kompótu, 25 dkg polohrubej múky, 1 Zlatý klas, 1/2 bal. PDP.....2 plechovky ananásového kompótu, mandľové lupienky

POSTUP PRÍPRAVY

tento koláčik je neskutočne fantastický...jemný, nepresladený...skrátka úžasnýýýýý...kuk do obrázového...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


surovinky na 1. cesto


a na druhé


Múku, práškový cukor, PDP preosejeme do misy....pridáme palmarín nasekaný na kúsky a rukami vytvoríme sypkú zmes. Pridáme žĺtky a ak je treba tak trošku mlieka. Vytvoríme hladké pružné cesto. Na chvíľu ho šupneme do chladničky.


na tršku pomastený plech dáme papier na pečenie. 3/4 cesta rozvaľkáme a dáme na plech. ja som vaľkala rovno na plechu. Popicháme vidličkou a dáme na 5 minút zapiecť do rúry. Medzitý si urobíme 2 cesto.


Žĺtka vymiešame s vanilinový a 1/2 krupicového cukru do peny. Pridáme ananásovú šťavu a olej a šľaháme ešte asi 3 minúty. Do žĺtkovej zmesi pridáme preosiatu múku , PDP a Zlatý klas. Metličkami jemne miešame a spojíme. Nakoniec vmiešame sneh z bielkov . Ten sme pripravili so zvyšným cukrom.


Na predpečené cesto nakladieme odkvapkaný ananás.


Na ananás nalejeme 2. cesto a rozzotrieme. Na cesto ukladáme pásiky zo zvyšného krehkého cesta. Potrieme rozšľahaným vajíčkom a posypeme mandľovými plátkami a dáme piecť do rúry vyhriatej na 175°C.


Upečieme do zlata.


vychladnutý nakrájame na kúsky. Dá sa hneď jesť, netreba čakať na odstátie.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Jemná krémová cesnačka | Ananásové rezy- Fantastika | Tekvicové ( cuketové ) placky >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (18.3.2018, 16:26)
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
lubica s. (marnaty) ID 53484 (22.11.2008, 9:41)
Piekla som a možem povedať, že koláčik bol super. Ešte šľahačka a je to aj na slávnostnejšiu príležitosť. Myslím, že to bolo v časopise Dobré jedlo. (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (22.11.2008, 8:49)
(novy rok) (novy rok) (novy rok) (novy rok) PEKNE JE TO
ODPOVEDAŤnahlásiť
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (25.8.2008, 18:13)
Jani vyskúšaj sú skvelé
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana Abelovská (janeinka1) ID 54349 (25.8.2008, 8:39)
Ananás mám veľmi rada, takže keď nejaký opäť budem mať, určite recept vyskúšam :) Ďakujem aj za obrázkový postup! (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu