končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Hubova kuracinka[ recept č. 6874 zo dňa 17.8.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia huby olej kysla smotana cibulka hubovy bujon gustin-skrob vody POSTUP PRÍPRAVY Cibulku oprazime ,pridame huby,pokryjeme podusime. Pridame nakrajane masko, ktore sme posypali gustinom, poprazime,zalejeme vodou pridame bujon a varime. Ked je makke pridame 2pl kyslej smotany prevrieme,vypneme. Podavame s cestovinou OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (21.8.2008, 20:08) | |
Gustin je kukuricny skrob asi sa to vola aj solamyl neviem tu v slovinsku to je gustin na zahustenie. moze byt aj muka hladka ta k s kus | |
ODPOVEDAŤ |
. () ID 0 (21.8.2008, 20:05) |
toto vyzera velmi fajnucko mozem sa opytat co je to ten gustin resp ci sa da niecim nahradit?este som ho nikdy nepouzila teda ani nepotrebovala kupit dakujeem |
ODPOVEDAŤ | UPRAVIT KOMENTÁŘ |