ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
Bravčové kotlety na horčici
[ recept č. 687 zo dňa 12.12.2006 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
4 bravčové kotlety, lyžica oleja, 20 g masla, 50 g cibule, 2 lyžice horčice, 2 kyslé uhorky, 1/4 bujónu, drvená rasca, soľ.
POSTUP PRÍPRAVY
Kotlety zľahka naklepeme, osolíme a posypeme rascou. Do panvice dáme olej, pridáme maslo, rozpálime a z oboch strán opečieme kotlety. Vyložíme ich na tanier. Vo výpeku orestujeme cibuľu, pridáme horčicu a na kolieska pokrájané uhorky. Potom prilejeme toľko vody, aby vznikla stredne hustá omáčka, ktorú prichutíme bujónom. Nakoniec do omáčky vložíme kotlety a dobre prehrejeme. Podávame s opekanými zemiakmi na cibuľke a so zeleninou.Recept je jednoduchý,rýchli a hlavne veľmi chutný. |