
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jana C. (Naja) ID 3566 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Bravčové kotlety na horčici[ recept č. 687 zo dňa 12.12.2006 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčové kotlety, lyžica oleja, 20 g masla, 50 g cibule, 2 lyžice horčice, 2 kyslé uhorky, 1/4 bujónu, drvená rasca, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Kotlety zľahka naklepeme, osolíme a posypeme rascou. Do panvice dáme olej, pridáme maslo, rozpálime a z oboch strán opečieme kotlety. Vyložíme ich na tanier. Vo výpeku orestujeme cibuľu, pridáme horčicu a na kolieska pokrájané uhorky. Potom prilejeme toľko vody, aby vznikla stredne hustá omáčka, ktorú prichutíme bujónom. Nakoniec do omáčky vložíme kotlety a dobre prehrejeme. Podávame s opekanými zemiakmi na cibuľke a so zeleninou.Recept je jednoduchý,rýchli a hlavne veľmi chutný. |