
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jana C. (Naja) ID 3566 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Koložvarská kapusta.[ recept č. 676 zo dňa 9.12.2006 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1kg kapusty,500g brav.mäsa,1 klobása,20g údenej slaniny,cibuľa,olej,červená sladká paprika,soľ,korenie,2dcl smotany na varenie,strúhanka na vysypanie formy,300 až 400g ryže. POSTUP PRÍPRAVY Slaninu pokrájame na drobno a opražíme.Škvarky vyberieme a v masti ktorá sa vyškvarila udusíme kapustu./podlejeme ju aj troškou vody/.Na oleji opražíme cibuľu,pridáme na kocky pokrájané mäso,soľ,korenie a sladkú papriku.Podlejeme vodou a dusíme.Keď je mäso už skoro mäkké pridáme na kocky pokrájanu klobásu a dodusíme.Na konci primiešame škvarky zo slaniny.Ryžu udusíme klasickým spôsobom.Do nákypovej formy alebo misi z jánskeho skla vymastenej a vysypanej strúhankou dáme vrstvu udusenej kapusty,na to vrstvu udusenej ryže a na ňu vrstvu uduseného mäsa zmiešaného z klobásou a škvarkami.Vrstvenie zopakujeme podľa množstva surovín.Zalejeme smotanou a pečieme v rúre asi 45minút na 180°C. Táto mňamka sa veľmi zle servíruje,ale je fakt dobrá aspoň v našej rodine to je dosť obľúbené jedlo. |
Jarka B. (jarmil) ID 9488 (26.12.2006, 20:28) |
Toto milujem aj ja, Do tej smotany ale pridaj aj vajcia a potom sa to bude aj dobre servirovat |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (9.12.2006, 21:02) |
Aj ja to mam rada...ale taku, aku robili u nas v skolskej jedalni...este sa mi taka nikdy nepodarila... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (9.12.2006, 15:48) |
Toto ja milujeééééééééééém ale robievam to len asi raz za rok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |