. .. .. .. .. .. .
. .

Tvarohovo- pudingový zákusok - RECEPT 6712

Silvia K. (silviakov) ID 45553
.
Oblasť: Prešov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.5.2008
Naposledy: 21.1.2015 12:21
Aktualizácia: 30.7.2010 20:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 22
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 55
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)


Tvarohovo- pudingový zákusok


[ recept č. 6712 zo dňa  ]


Tvarohovo- pudingový zákusok


POTREBNÉ PRÍSADY

1 balenie lístkového cesta*1 vanilínový cukor*500 ml mlieka* 4-5 vajec* 150g práškového cukru* 2 Zlaté klasy* 500 g jemného tvarohu* 150g práškového cukru do snehu

POSTUP PRÍPRAVY

Fajnovučký koláčik, pri ktorom zaberá najviac času asi vaľkanie cesta. Inak je všetko veľmi jednoduché. Veď kuknite nižšie.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. Lístkové cesto rozvaľkáme a prenesieme na plech. Ja som ho vaľkala na papieri na pečenie.


2. Do mixéra dáme žĺtky, 150g práškového cukru, vanilínový cukor a všetko dobre rozmixujeme.


3. Do rozmixovanej zmesi postupne primiešavame mlieko a tvaroh. Nakoniec postupne prisypeme obidva Zlaté klasy, dobre premiešame a hmotu vylejeme na lístkové cesto. Dáme piecť na 15-20 minút do vyhriatej rúry do polotuha- tuha pri teplote 180°C. Medzitým vyšľaháme tuhý sneh z bielkov a 150 g práškového cukru. Natrieme ho na cesto a dopečieme pri teplote 180- 200°C, pokiaľ sneh nezozlatne....


..asi takto....



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Jednoduchá polievka s domácou cestovinkou/ haluškami | Tvarohovo- pudingový zákusok | Šťavnatý jablkový koláč s jogurtom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (23.6.2013, 11:59)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Monika K. (monika1184) ID 271810 (23.6.2013, 11:16)
javascript :sm(´ (kocka)´)
ODPOVEDAŤ
Blanka R. (blanka1007) ID 75456 (22.2.2009, 20:36)
Chcem sa opýtať, čo mám urobiť aby mi ten sneh ostal pekne na koláči, mne splasol, kde som urobila chybu?? :-| Robí sa mi to aj pri žemlovke, že mi to splasne. Inak je super, mám ho velmi rada.
ODPOVEDAŤ
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (22.2.2009, 21:11)
Tak ja najprv vyšľahám samotné bielka- šľahám ručne a úplne do tuha (tuhosť skontrolujem pretočením misy), potom pridám cukor a ešte chvíľu šľahám. Sneh klesá aj vtedy, ak je povrch koláča či žemľovky privlhký, čiže treba počkať, kým sa trochu vysuší- pripečie. *-) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (6.8.2008, 22:07)
mnaaaam, určite rýchly, jednoduchý a fajnový... (Y)
ODPOVEDAŤ
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (6.8.2008, 22:17)
to teda je...... (Y)
ODPOVEDAŤ
Martin I. (anjelikke) ID 54629 (6.8.2008, 21:53)
tak dnes som robil poriadok v kuchyni (triedil som co je uz po zaruke ) (smich) a vyslo mi z toho ze cez vykend musim nieco upiect z listkoveho cesta a 2 zlatych klasov kym je to este v zaruke a akurat som rozmyslal ze co takze totok urcite vyskusam ^o) akurat mi konci zaruka na jednu cokoladu na pecenie takze musim aj tu pouzit. mate niekto nejaky typ ako by som ju do tohto kolacika mohl zapracovat ? (child1)
ODPOVEDAŤ
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (6.8.2008, 21:59)
Hm, no v tomto vam asi neporadím (N). Nemám potuchy, a myslím že tu tá čokoláda ani nepasuje. Ale medzi mijimi receptami nájdete aj také, kde by ste ju určite využili. Inak- vitajte v klube MMB. Do pečenia! (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu