Silvia K. (silviakov) ID 45553 |
|
Oblasť: Prešov |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 7.5.2008 |
Naposledy: 21.1.2015 12:21 |
Aktualizácia: 30.7.2010 20:35 |
|
|
|
Soňa T. (rexo) ID 108927 (23.6.2013, 11:59) |
|
ODPOVEDAŤ |
Monika K. (monika1184) ID 271810 (23.6.2013, 11:16) |
javascript m(´ ´) |
ODPOVEDAŤ |
Blanka R. (blanka1007) ID 75456 (22.2.2009, 20:36) |
Chcem sa opýtať, čo mám urobiť aby mi ten sneh ostal pekne na koláči, mne splasol, kde som urobila chybu?? Robí sa mi to aj pri žemlovke, že mi to splasne. Inak je super, mám ho velmi rada. |
ODPOVEDAŤ |
| | Silvia K. (silviakov) ID 45553 (22.2.2009, 21:11) |
Tak ja najprv vyšľahám samotné bielka- šľahám ručne a úplne do tuha (tuhosť skontrolujem pretočením misy), potom pridám cukor a ešte chvíľu šľahám. Sneh klesá aj vtedy, ak je povrch koláča či žemľovky privlhký, čiže treba počkať, kým sa trochu vysuší- pripečie. |
ODPOVEDAŤ |
| Martina P. (rikinka) ID 16490 (6.8.2008, 22:07) |
mnaaaam, určite rýchly, jednoduchý a fajnový... |
ODPOVEDAŤ |
| | Silvia K. (silviakov) ID 45553 (6.8.2008, 22:17) |
to teda je...... |
ODPOVEDAŤ |
| Martin I. (anjelikke) ID 54629 (6.8.2008, 21:53) |
tak dnes som robil poriadok v kuchyni (triedil som co je uz po zaruke ) a vyslo mi z toho ze cez vykend musim nieco upiect z listkoveho cesta a 2 zlatych klasov kym je to este v zaruke a akurat som rozmyslal ze co takze totok urcite vyskusam akurat mi konci zaruka na jednu cokoladu na pecenie takze musim aj tu pouzit. mate niekto nejaky typ ako by som ju do tohto kolacika mohl zapracovat ? |
ODPOVEDAŤ |
| | Silvia K. (silviakov) ID 45553 (6.8.2008, 21:59) |
Hm, no v tomto vam asi neporadím . Nemám potuchy, a myslím že tu tá čokoláda ani nepasuje. Ale medzi mijimi receptami nájdete aj také, kde by ste ju určite využili. Inak- vitajte v klube MMB. Do pečenia! |
ODPOVEDAŤ |