končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Monika F. (Monika12) ID 2563 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KURACÍ ŠALÁT[ recept č. 67 zo dňa 25.3.2006 ] POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 300g pečeného alebo vareného kuracieho mäsa, 100g sterilizovaných šampiónov, 50g sterilizovaného hrášku, 30g zeleru, 100g majolky, 1KL kapár, 1 citrón, 1hl.šalátu, pažítka, petržlenová vňať, worchester, mleté korenie, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Postup: Kuracie mäso pokrájame na rezance, pridáme hrášok, pokrájaný zeler, šampiňóny, pažítku a kapary. Zalejeme majolkou, rozriedenou citrónovou šťavou, ochutíme worchestrom, korením, osolíme, premiešame a necháme stáť 2 hodiny. Podávame s pečivom. |