
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Ivana D. (Ivanka12011) ID 52114 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Kuracinka pod perinkou[ recept č. 6683 zo dňa 5.8.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia, grilovacie korenie, vegeta, sol, cervena sladka paprika, cierne mlete korenie, 6-8 vajec, trosku oleja, šampióny, kyslu smotanu, 1dcl mlieka, syr na nastruhanie , PL horcice, 20dkg sunkovej salamy POSTUP PRÍPRAVY asi hodinu pred varnim si dame kuracie prsia do marinady( grilovacie korenie, olej, PL horcice, cierne mlete korenie , sol) . V panvici s rozpalenym olejom z prudka opecieme marinovane kuracie prsia asi 4-5. min .. ked ich mame opecene vyukladame nini omasteny pekac. Zo 6-8 vajec si urobime prazenicu do ktorej vmiesame aj sampiony ....ked meme prazenicu hotovu dame ju do pekaca na kuracie prsia ...vsetko to pokryjeme vrstvou sunkovej salamy aby to bolo cele zakryte ... vsetko to dame zapiect do predom vyhriatej rury na 200 stupnov asi na 10 az 15 min .....pred koncom ked uz mame vsetko upecene zmiesame kyslu smotanu, mlieko a nastruhany syr a tym polejeme tu sunkovu salamu....a nechame to piect az kym sa kysla smotana nesfarbi do zlatohneda....... DOBRU CHUT |