. .. .. .. .. .. .
. .

Plnená kapusta - ako ju robím ja - RECEPT 6656

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MLETÉ MÄSO

ID 22115 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Plnená kapusta - ako ju robím ja


[ recept č. 6656 zo dňa  ]


Plnená kapusta - ako ju robím ja


POTREBNÉ PRÍSADY

hlávkovú kapustu * 1 kg mletého mäsa * 500 g ryže * cibuľa * mleté čierne korenie * mletá červená paprika * soľ/vegeta * pretlak (200 g) * paradajkové pyré * kyslá kapusta

POSTUP PRÍPRAVY

Hlávku kapusty si obvaríme a poodoberáme listy. Kapustu, ktorá sa zvýši nakrájame na rezančeky. Ryžu uvaríme. Cibuľu orestujeme na oleji. Mleté mäso, ryžu, mčk, papriku, soľ, pretlak, cibuľu (bez oleja) spolu premiešame (môžeme pridať ešte troška paradajkového pyré, tak aby zmes bola vláčna). Na dno pekáča rozvrstvíme kyslú kapustu a nakrájanú bielu kapustu. Ukladáme naplnené listy. Paradajkové pyré (alebo aj pretlak) rozmiešame vo vode, ovegetíme a zalejeme. Pečieme 30-40 minút. Ozdobíme kyslou smotanou a podávame s chlebom.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

mäso, pretlak, cibuľa, soľ, paprika, mčk
už aj s ryžou
pekáč, kyslá kapusta, biela kapusta
a už uložené
bolo toho dosť, tu je druhý pekáč, a keďže som mala dosť malú kapustu tak zo zvyšku som urobila valčeky bez kapusty
a tu už je zaliate
druhý pekáč


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< MEDOVNÍČKY | Plnená kapusta - ako ju robím ja | Ružová tortička s kvietkami z gumpasty >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
BADBOY00012 B. (BADBOY00012) ID 60904 (28.9.2008, 3:54)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (12.8.2008, 13:30)
my mlete maso najprv podusime a ryzu davame surovu a varime normalne v hrnci a nie v rure... akurat ze nech robim co robim, nikdy sa mi toto jedlo nepodari take skvele ako ked ho robi moja mama *-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu