. .. .. .. .. .. .
. .

Plnená kapusta - ako ju robím ja - RECEPT 6656

Mirka M. (Myrca) ID 22115
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.9.2007
Naposledy: 11.11.2022 11:05
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 22
RECEPTY 312
NÁVODY 1

MLETÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Plnená kapusta - ako ju robím ja


[ recept č. 6656 zo dňa  ]


Plnená kapusta - ako ju robím ja


POTREBNÉ PRÍSADY

hlávkovú kapustu * 1 kg mletého mäsa * 500 g ryže * cibuľa * mleté čierne korenie * mletá červená paprika * soľ/vegeta * pretlak (200 g) * paradajkové pyré * kyslá kapusta

POSTUP PRÍPRAVY

Hlávku kapusty si obvaríme a poodoberáme listy. Kapustu, ktorá sa zvýši nakrájame na rezančeky. Ryžu uvaríme. Cibuľu orestujeme na oleji. Mleté mäso, ryžu, mčk, papriku, soľ, pretlak, cibuľu (bez oleja) spolu premiešame (môžeme pridať ešte troška paradajkového pyré, tak aby zmes bola vláčna). Na dno pekáča rozvrstvíme kyslú kapustu a nakrájanú bielu kapustu. Ukladáme naplnené listy. Paradajkové pyré (alebo aj pretlak) rozmiešame vo vode, ovegetíme a zalejeme. Pečieme 30-40 minút. Ozdobíme kyslou smotanou a podávame s chlebom.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

mäso, pretlak, cibuľa, soľ, paprika, mčk
už aj s ryžou
pekáč, kyslá kapusta, biela kapusta
a už uložené
bolo toho dosť, tu je druhý pekáč, a keďže som mala dosť malú kapustu tak zo zvyšku som urobila valčeky bez kapusty
a tu už je zaliate
druhý pekáč


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Karfiol v syrovom cestíčku | Plnená kapusta - ako ju robím ja | Lečo s cuketou >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
BADBOY00012 B. (BADBOY00012) ID 60904 (28.9.2008, 3:54)
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (12.8.2008, 13:30)
my mlete maso najprv podusime a ryzu davame surovu a varime normalne v hrnci a nie v rure... akurat ze nech robim co robim, nikdy sa mi toto jedlo nepodari take skvele ako ked ho robi moja mama *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu