. .. .. .. .. .. .
. .

GULÁŠ Z MORKY - RECEPT 663

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

DETSKÉ ŠPECIALITY

ID 6977 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


GULÁŠ Z MORKY


[ recept č. 663 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

100 g mäsa z morky, 40 g zemiakov, 20 g zeleného hrášku (sterilizovaného bez nálevu), 20 g mrkvy, bazalka, zelená vňať, 10 g rastlinného tuku, voda na podlievanie

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso z morky umyjeme, nadrobno pokrájame, nasucho opražíme, podlejeme horúcou vodou a za občasného miešania dusíme do polomäkka. Potom pridáme očistené, umyté a na kocky pokrájané zemiaky, umytú na drobné kúsky pokrájanú mrkvu, hrášok a dodusíme do mäkka. Nakoniec dochutíme tukom, umytou a posekanou bazalkou a umytou posekanou zelenou vňaťou. Podľa potreby vidličkou roztlačíme.
vhodne od 8 mesiacov
<< Zapekačky s kečupom | GULÁŠ Z MORKY | ZEMIAKOVÁ OMÁČKA >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu