. .. .. .. .. .. .
. .

Výborná tuniaková pomazánka - RECEPT 6523

Jana Š. (Janka3) ID 36429
.
Oblasť: Zvolen
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 21.2.2008
Naposledy: 1.2.2017 12:34
Aktualizácia: 12.3.2011 15:47
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 45
RODINNÉ FOTOGRAFIE 172
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 5
NÁVODY 0

NÁTIERKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)


Výborná tuniaková pomazánka


[ recept č. 6523 zo dňa  ]


Výborná tuniaková pomazánka


POTREBNÉ PRÍSADY

tuniak vo vlastnej šťave alebo v oleji, maslo Perla alebo Rama a pod., 3 vajcia, 1 syrokrém, vegeta

POSTUP PRÍPRAVY

Tuniak scedíme, pridáme asi polovicu Perly, uvarené nadrobno pokrájané vajcia, syrokrém, dochutíme vegetou a všetko spolu zmiešame. Ja ryby veľmi nemusím, ale táto pomazánka mi veľmi chutí. Je výborná na čerstvom pečive alebo hriankach.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Pripravíme si potrebné suroviny.


Všetko si dáme do misky a vymiešame. Kto chce môže vyšľahať aj mixérom, nátierka bude jemnejšia.


Máme vymiešané, môžme podávať s pečivom a k tomu prípadne nejakú zeleninku.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Kurča na kyslej smotane | Výborná tuniaková pomazánka | Pečené kuracie mäso so zemiakmi >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu