končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
Eva G. (evonka) ID 27244 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) torta na Mirkove 2 roky[ recept č. 6400 zo dňa 20.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY tmavý korpus,maslo,prášk.cukor,pol litra mlieka,1 zlatý klas,krýštáľ.cukor,3 čokoládky gaštany,záhradné ovocie-maliny,ríbezle..,tortové želé,šľahačka POSTUP PRÍPRAVY Pomohla som si kúpenými korpusmi.Plnka-vymiešame maslo s cukrom,uvaríme zlatý klas,do uvareného dáme čokoládky.Takýto vychladnutý čoko puding pomaly pridávame k maslu.Natrieme pomedzi korpusy.Navrch poukladáme ovocie,na ktoré dáme tortové želé,pripravené podľa návodu a dozdobíme šľahačkou. |
Beáta K. (baďka) ID 28377 (23.7.2008, 22:06) |
Tie čokolády dáme do ešte teplého pudingu, aby sa rozpustili? |
ODPOVEDAŤ |
Eva G. (evonka) ID 27244, mimibazar.sk/evonka (24.7.2008, 13:48) | ||
Áno, ešte do teplého pudingu. | ||
ODPOVEDAŤ |