
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
Monika F. (Monika12) ID 2563 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Tuniakovo-cestovinová panvica (4 porcie)[ recept č. 64 zo dňa 25.3.2006 ] POTREBNÉ PRÍSADY SUROVINY 20 g cestovín z tvrdej pšenice, 1 šálka posekanej cibuľky, 1 šálka na kocky pokrájaného zeleru, 1 šálka na drobné kúsky pokrájaných šampiňónov, ½ šálky konzervovanej kukurice, 20 dg tuniaka nakladaného vo vlastnej šťave (nie oleji) scedeného, ½ šálky netučného mlieka, čerstvé bylinky nakrájané na drobno (bazalka, oregano, petržlenová vňaťka), 1 polievková lyžica nastrúhaného parmezánu, 2 stredne veľké paradajky, netukový sprej na vymastenie formy POSTUP PRÍPRAVY POSTUP V mierne osolenej vode uvarte do polomäkka cestoviny. Panvicu vystriekajte sprejom na pečenie. Pridajte do nej zeler a cibuľku a chvíľku opečte. Pridajte pokrájané šampiňóny a kukuricu a pripravujte ďalších päť minút. Pridajte lososa pokrájaného na kúsky a cestoviny, premiešajte a zalejte mliekom, do ktorého ste zamiešali pokrájané bylinky. Zasypte parmezánom a zapekajte 14–20 minút. Pred podávaním ozdobte pokrájanými paradajkami. 1 porcia obsahuje: 324 kalórií, 22 g bielkovín, 50 g sacharidov, 4 g tuku. |