Eva T. (Evulqa) ID 33802 |
 |
Oblasť: Košice |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 28.1.2008 |
Naposledy: 9.6.2021 21:23 |
Aktualizácia: 28.9.2013 18:26 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)
Bravčové na ďumbieri v cibuľovej omáčke
[ recept č. 6283 zo dňa 13.7.2008 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
600g bravčového mäsa, 2 väčšie cibule, bobkový list, ďumbier ( zázvor ), 2 PL nasekanej petržlenovej vňate, soľ, korenie, bujon, 2 PL horčice, olej, solamyl podľa potreby na zahustenie........
POSTUP PRÍPRAVY
Ako príloha sa hodí ryža, zemiaky aj cestoviny. My sme mali k tomuto mäsku kolienka a uhorkovo paprikový šalát. Zbytok v postupe...............
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
nakrájame mäso na plátky, ktrochu naklapeme, osolíme okoreníme a opečieme na oleji |
![]() |
z oboch strán a vyberime do misky |
![]() |
do výpeku pridáme cibule nakrájané na polkolieska a pridáme nastúhaný ďumbier |
![]() |
zalejeme bujonom |
![]() |
pridáme bobkový list a vrátime mäso do cibuľovej omáčky a dusíme do mäkka približne 20 minút |
![]() |
dochutíme soľou akorením ak treba a pridáme horčicu a petržlenovú vňať |
![]() |
premiešame a necháme povariť 5 minút, mne sa zdala riedka omáčka a nechcela som už na zahustenie oridávať horčicu, aby to nebolo veľmi horčicové, tak som rozmiešala 1KL solamylu s asi 50ml vody a zahustila som omáčku |
![]() |
už aj s uhorkovopaprikovým šalátom |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |