
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Bravčové na ďumbieri v cibuľovej omáčke[ recept č. 6283 zo dňa 13.7.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 600g bravčového mäsa, 2 väčšie cibule, bobkový list, ďumbier ( zázvor ), 2 PL nasekanej petržlenovej vňate, soľ, korenie, bujon, 2 PL horčice, olej, solamyl podľa potreby na zahustenie........ POSTUP PRÍPRAVY Ako príloha sa hodí ryža, zemiaky aj cestoviny. My sme mali k tomuto mäsku kolienka a uhorkovo paprikový šalát. Zbytok v postupe............... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() nakrájame mäso na plátky, ktrochu naklapeme, osolíme okoreníme a opečieme na oleji ![]() z oboch strán a vyberime do misky ![]() do výpeku pridáme cibule nakrájané na polkolieska a pridáme nastúhaný ďumbier ![]() zalejeme bujonom ![]() pridáme bobkový list a vrátime mäso do cibuľovej omáčky a dusíme do mäkka približne 20 minút ![]() dochutíme soľou akorením ak treba a pridáme horčicu a petržlenovú vňať ![]() premiešame a necháme povariť 5 minút, mne sa zdala riedka omáčka a nechcela som už na zahustenie oridávať horčicu, aby to nebolo veľmi horčicové, tak som rozmiešala 1KL solamylu s asi 50ml vody a zahustila som omáčku ![]() už aj s uhorkovopaprikovým šalátom OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |