. .. .. .. .. .. .
. .

zaujimavy krem - RECEPT 6245

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 48881 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


zaujimavy krem


[ recept č. 6245 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

dad

POSTUP PRÍPRAVY

dobry potrebovala by som poradit nejaky vychyteny, zaujimavy krem napriklad, karamelovy,alebo kapucino, alebo nieco zaujimave na ktory by potom ale isiel marcipat z marhmalows a este by ma zaujimalo ako chuti ten mramorovy korpus, aky krem by sa k tomu hodil, a este ci sa medzi to dava lekvar.diky za rady
<< to jsem pekla pro syna,který čeká svého prvního potomka. | zaujimavy krem | Sumec k 50-sátinám :-)) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Kristína Š. (kristi8584) ID 50693 (11.7.2008, 19:11)
Ahojky pozri si moje recepty tam mam v jednej odpovedi super krém-karamelový- u nás je momentálne číslo jedna...
ODPOVEDAŤ
Mária K. (masenka) ID 166, mimibazar.sk/masenka (11.7.2008, 17:15)
Ja som ten korpus robila,je uzasny a robila som ho spolu s kremom z dvoch slahaciek a dvoch dolokad na varenie + stuzovac slahacky (Y) (Y) (Y) Nakoniec som pridala este zlaty klas a natrela to na jahody a banany na korpuse, torta bola uuuzasna (Y) korpus som prerezala na polovicu(nabuduce prerezem hadam aj na 3 kusy, natrela som vrstvu jahodoveho lekvaru, na spodny diel, na to som naukladala ovocie, na to krem a na to vrchny korpus natrety lekvarom. Treba dat pozor, tento krem s ovocim trochu vyteka bokmi,takme cim skor pokryt vrstvou potahovacej hmoty,ktora vsetko krasne uchyti a sup do chladnicky a perfektne schladit
ODPOVEDAŤ
Monika M. (monikaNR) ID 84 (11.7.2008, 15:39)
Ja som tiez robila ten mramorový korpus a aj ked robím obyčajne korpusy vždy dávam krém od Dr.Oetkera či už čokoládový alebo vanilkový. Obsah sa zmieša zo studeným mliekom a cukrom a vyšlahá do peny. A tiež som dala banány no bez lekváru. Takze korpus krém,banány na ne tiez trochu plnky a další korpus. A naposledy som robila zo 4 korpusov ( korpus,vanilkový krem,korpus,čokoládový krem,banány krém,korpus,vanilkovýkrem,korpus) ;-) ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
miriam v. (mirocka1) ID 18717 (11.7.2008, 14:51)
ja peciem vzdy iba mramorovy korpus a davam tam cokoslahacku: 2 smotany na slahanie zohrejes, nalames do nich 2 varove cokolady a nechas ich roztopit, das do chladnicky a na druhy den vyslahas so stuzovacom. je to vynikajuce. k tomu sa hodia banany. ja davam najprv lekvar, potom banany a nakoniec slahacku. tortu prerezem 2x. pozri si moje torty
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu