
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZAVÁRANINY |
Alena L. (76alenka) ID 45259 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Ribezlovy dzemik[ recept č. 6200 zo dňa 9.7.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Ribezle -1 l Zelirovaci cukor - 0,5 kg Kys.Citronova - pol sacku POSTUP PRÍPRAVY Ribezle dame do hrnca,odstopkovane umyte, pridame pol kg zelirovacieho cukru,a pol sacku kys.citronovej. Rozmixujeme a dame varit na 10 minut. Lejeme do priprav.umyt.flasiek. |
![]() | Janka P. (Joanne) ID 6922 (14.8.2009, 20:43) |
![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | lenka t. (plienočka) ID 13045, mimibazar.sk/plienocka (9.7.2008, 11:19) |
lepšie je ich predvariť a prepasírovať - nebudú tam zrnká a šupy... ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Alena L. (76alenka) ID 45259, mimibazar.sk/76alenka (9.7.2008, 13:57) |
![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |