. .. .. .. .. .. .
. .

zelené pesto - RECEPT 61023

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 205017 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


zelené pesto


[ recept č. 61023 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

čerstvé listy bazalky, olivový olej, kešu orechy natural, soľ, parmezán, cesnak

POSTUP PRÍPRAVY

Lámala som si hlavu, ako sa vyhnúť roztĺkaniu v mažiari. Riešenie sa našlo. Mäsový mlynček. Doň ale treba striedavo vkladať lístky (uľahčujú mletie) a kešu. Nakoniec pridáme samotné lístky na prečistenie mlynčeka.

Odoberáme do zaváraninového pohára, solíme a zalievame olejom.

Nakoniec pridáme rozotretý cesnak a parmezán.
<< Krémová k 70-tke | zelené pesto | Ovocná drip pre troch oslávencov >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu