
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Katarína P. (Brenduska) ID 304093 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Cuketovo-pohánkový koláč[ recept č. 60901 zo dňa 17.7.2020 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 350g nastrúhanej cukety (alebo tekvice) 300g práškového cukru (ja používam trstinový) 2 vajcia 3dcl oleja 250g hladká pohánková múka (alebo polohruba klasická alebo špaldová) 1 prášok do pečiva 1 vanilka alebo esencia (nemusí byť) 2 PL kakaa 1 ČL škorice hrozienka ak máme a chceme tak môžu byť aj oriešky Lekvár (voliteľné - nemusí byť: kokos alebo čokoláda) POSTUP PRÍPRAVY Tento recept mám originál z normálnej polohrubej múky.rnPosledné roky som ho robievala zo špaldovej ale keďže muž teraz nemôže pšenicu, tak používam pohánkovú. Tú som ale zohnala len hladkú (na chuti to ale nič neubralo). A keďže je teraz cuketová sezóna tak ho spolu s muffinami robievam často.rnrnPostup je veľmi jednoduchý. rnStačí všetko zmiešať dokopy, vyliať na plech s papierom a piecť pri 180°C (ja používam klasický ohrev) a piecť cca 45 minút - treba skontrolovať špajlou v strede či sa to nelepí. Cukete to dlhšie trvá, hlavne keď je šťavnatá.rnPo upečení potrieme lekvárom (aký máme, taký dáme |