
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
monika z. (jmjmz) ID 41173 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Čo so zvyšnou ryžou?[ recept č. 6089 zo dňa 3.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Ryža, vajíčka, vnať z perašínu, sol POSTUP PRÍPRAVY Vymastíme pekáč, najlepšie bravčovou masťou.Do toho vysypeme ryžu, ktorá vám ostala z predchádzajúceho obeda a uhladíme. Opakom naberačky urobíme do ryže jamky, a do jamiek vylejeme vajíčko. Posolíme posypeme vnaťou, zakrijeme pokrievkou a necháme dusiť, pokial sa vajíčka neurobia natvrdo.U nás velmi oblúbená rýchla večera. Dobrú chuť ! |