. .. .. .. .. .. .
. .

Bublanina - RECEPT 60828

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 90945 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Bublanina


[ recept č. 60828 zo dňa  ]


Bublanina


POTREBNÉ PRÍSADY

500 g polohrubá múka, 360 g kryštálový,alebo práškový cukor, 2 veľké lyžice vanilkový cukor, 300 ml mlieko, 4 ks vajce, 200 ml olej, 1ks kypriaci prášok,1/2 KL sóda jedlá, kakao, čerstvé jahody, maliny / použila som z konzervy

POSTUP PRÍPRAVY

Do veľkej misy dáme olej, mlieko, vajcia a cukor. Metličkou spolu vymiešame. Pridáme múku, s kypriacim práškom a jedlou sódou. Poriadne vymiešame a potom si oddelíme polovicu cesta do druhej misky, do ktorej pridáme kakao. Cesto vylejeme na plech, najprv bielu vrstvu, na ktorú nasypeme čerstvé ovocie, ja som dala aj čerstvé jahody aj maliny z konzervy, potom kakakovú vrstvu, na ktorú tiež pokladieme ovocie, vylejeme na hlboký plech a dáme piecť na 180 stupňov asi 35 minút. Pre istotu drevenou špajdľou vyskúšame, či je bublanina upečená. Pečieme, kým nebude špajdľa čistá. PS: bublania sa dá urobiť aj čisto len z bieleho cesta.
<< zlatá svadba | Bublanina | Torta - posteľ a fľaša v debničke... >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu