. .. .. .. .. .. .
. .

Svadobná drip torta... - RECEPT 60580

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 105501 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Svadobná drip torta...


[ recept č. 60580 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Svadobná drip torta...


POTREBNÉ PRÍSADY

váha 6,2 kg...

POSTUP PRÍPRAVY

spodok- piškóta, jahodový džem, pribináčik krém***vrch-čokoládový korpus, čokoládový termix... čerstvé ovocie a macronky...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

xxx


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Svadobná čierno-biela... | Svadobná drip torta... | Tekvicové cupcakes so smotanový krémom. >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
lubica s. (marnaty) ID 53484 (16.8.2018, 18:39)
krásna...
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (17.8.2018, 17:46)
:-$ :-$ :-$Ďakujem... (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Jana Ch. (janica251) ID 82644 (15.8.2018, 23:17)
kráásna tortička (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (16.8.2018, 15:18)
,-) ,-) ,-)Ďakujem, Janka (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lenka M. (18nena18) ID 240396 (10.8.2018, 19:45)
Vypadá skveloo (Y) (Y) !!! Nedal by sa opísať postup ( piškóta, plnky aj krém okolo torty ? Niečo podobné by som chcela skúsiť až na to že by to bola iba tortička jednoposchodova
,-) s pečením torticiek mám ešte málo skusenosti preto prepáč ak sa budem blbo pýtať ale použila si daku vystuz /podporu aby to tá tortička vydržala? (^) (^) ďakujem (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (11.8.2018, 21:38)
Základ je korpus, jeden z najlepších je tento: https://tortyodmamy.sme.sk/content/nastavovany-piskot (Y), pribináčik krém robím tak, že uvarím 300ml mlieka s 1 Zlatý klasom a 1 vanilkovým cukrom, za občasného miešania nechám vychladnúť. Potom si vyšľahám 250ml smotany dotuha. Puding prešľahám so100-150g práškového cukru, 250g jemného tvarohu /nie hrudkového/ a 180ml kyslej smotany, nakoniec vmiešam zľahka šľahačku. Na čokoládový termix som použila 200g tmavej čokolády, ktorú rozpustím nad parou, do nej vmiešam 800g kyslej smotany a 1 puding Ole. S oboma krémami som obtierala aj boky, len do pribináčikového čo vystalo som vmiešala ešte jeden tvaroh a trošku cukru. Stekance okolo torty som robila tak, že som zohriala smotanu na šľahanie 200ml a potom do nej nalámala 150g tmavej čokolády. Vymiešala dohladka a po vychladnutí som lyžičkou oblievala. Poschodové torty je dobré vystužiť /používam špajdle, ktoré zapichnem do spodného korpusu, zarovnám ich, aby nevytŕčali a potom položím vrchnú tortičku položenú na tenšom, ale pevnom podnose./
ODPOVEDAŤ
Lenka M. (18nena18) ID 240396 (14.8.2018, 6:58)
Ďakujem krásne za taký podrobný opis (L) (L) . Určite využijem piškótu aj pribinacikovy krém :-) ako druhú variantu rozmýšľam nad krémom z gastanoveho pyré ( postup v recepte bol v podstate rovnaký ako v pribinacikovom až na pridanie toho pyré ) (Y).Len mám obavy či to tá torta zvládne nakoľko tam budú dva typy krémov a oba budu viac menej tvarohovo-slahackove :-|. A tortu by som chcela vyššiu ( nie poschodovu) ale jednu z tých moderných čo teraz idú - takú do vysky.
Škoda že sa mi nedá vložiť fotku torty ktorú by som chcela vyskúšať :-)V každom prípade , ďakujem veľmi pekne za rady , určite mi pomôžu v mojom snažení (Y) (Y) .Ak sa mi tortička podarí určite ju sem zakvacim |:o)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (upravené 14.8.2018, 18:07)
Ja robievam torty vysoké asi 10-13 cm a zvládnu aj takéto ľahšie krémy. Ideálne je nasadiť okolo korpusu obruč z tortovej formy, v ktorej sa piekla a potom plniť, Nechať dobre stuhnúť /niekoľko hodín/ a potom obruč opatrne stiahnuť a tortu už len obtrieť. Ak má byť ešte vyššia, plnila by som dve samostatné torty a po stuhnutí ich postavila na seba
ODPOVEDAŤ
Lenka M. (18nena18) ID 240396 (15.8.2018, 21:05)
Ja by som tu tortu chcela mať skôr vysokú ako širokú tak okolo 30cm možno o niečo menšiu , preto sa obavám dať tam pribinacikovy krém + som našla krém z gastanoveho pyré ale taktiež je viac-menej zo smotany ... Torta bude mať určite aspon 6 ks korpusu a pomedzi to krém. Hľadám aj alternatívu nejakých tuhsich krémov napr. Kávový pretože u nás doma nie sú veľmi v obľube tie typické kakaovo-maslove či orechové.
Asi som si dala príliš veľký cieľ čo sa torty týka na to že nie som v pečeni až taká zbehla ,-) ,-) Ale každopádne som vďačná za všetky vaše rady ...už len dúfať že to dobre dopadne (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (16.8.2018, 15:17)
Tak to držím palce, aby dobre dopadlo (Y). Ja by som si síce až na takú vysokú netrúfla ,-), ale výsledok môže vyzerať skvele :-).
ODPOVEDAŤ
Lenka M. (18nena18) ID 240396 (17.8.2018, 7:41)
Uvidíme : ,-) Pravdepodobne to bude aj tak nižšia tortička lebo ak mi nevynde dobre plnka, radšej to nebudem riskovať s výškou :-) A keďže to bude premiéra a k tomu hneď na 30 tku pre priateľa budem si držať palce aby aspoň nejaká torta z toho vysla :-) (^)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu