
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Simona S. (SimonkaS) ID 322229 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Jahodove srdiečka[ recept č. 60523 zo dňa 22.5.2018 ] POTREBNÉ PRÍSADY CESTO NA 2 PLECHY: 5 zltkov,180 g práškového cukru, 180 g polohrubej múky, 1/2 prášku do pečiva, 5 PL vody, 5 bielkov PLNKA: 125g masla, 100 g práškového cukru, 1/2 l mlieka, a balíček pudingu (jahodovy alebo malinovy), troška červeného farbiva SIRUPOVA VODA: 1/2 fľaše jahodoveho sirupu, 1/2 dcl vody, červené farbivo, podľa chuti rum POSTUP PRÍPRAVY Vymiesat žĺtka s cukrom, pridať múku s práškom do pečiva. Zmiešať a nakoniec pridať tuhý sneh. Cesto dať na 2 plechy a piecť. Na plnku z mlieka, pudingu a farbiva uvariť puding. Vymiesat maslo s cukrom. Vychladnuty puding (bez šupky) dobre vymiesat s maslom.rnZ cesta vykrojit srdiečka, naplniť plnkou a lyžicou ich oblievat sirupovou vodou, ale nie tak aby sa srdiečka rozmocili. Obliate srdiečka opatrne obal v kokose. |