Lucia H. (gupka) ID 9968 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 87 návštěvníkov)
Cesnakový dip ku grilovanému mäsku
[ recept č. 6044 zo dňa 29.6.2008 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
kysla smotana (1 kelimok), 2-3 lyzicky praskoveho cukru, pol lyzicky soli, 1 uplne plna lyzicka plnotucnej horcice, cierne mlete korenie, cesnak
POSTUP PRÍPRAVY
.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
do smotany dame praskovy cukor
sol
horcicu
cierne mlete korenie
doteraz to bol zakladny dip, ak chceme cesnakovy dip, dame cesnak, lepsi je cerstvy, ale da sa aj granulovany....pre zmenu miesto cesnaku dajte kari korenie a mate kari omacku, a ked date miesto cesnaku alebo kari jednu postruhanu kyslu uhorku , tak mate perfiš bleskovu tatarku.
vyborne aj k cestovinam, vyprážanému syru a pod.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Celkom: 24 (zobrazuje sa 21-24) | << predošlé 1, 2 |
Stanislava C. (stanusa) ID 17082, mimibazar.sk/stanusa (10.1.2009, 18:48) |
Lucia je výýýýýborný, dnes som ho urobila ku kuracím prsiam a veľmi sme si pochutili |
ODPOVEDAŤ |
| | Lucia H. (gupka) ID 9968 (11.1.2009, 15:07) |
Ahoj Stanka to ma teší ja už robím len takýto, chutí nám viac ako tatárka |
ODPOVEDAŤ |
| karamela g. (karamela) ID 31244 (18.12.2008, 12:49) |
no idem urobit tvoj receptik ku grilovaciemu somm zvedava pekne sviatky |
ODPOVEDAŤ |
| | Lucia H. (gupka) ID 9968 (11.1.2009, 15:08) |
my ho máme veru pravidelne a chutí nám viac ako tatárska omáčka |
ODPOVEDAŤ |
Beáta V. (bejocka) ID 47715 (24.8.2008, 14:17) |
Lucka ahoj, neuveris, ale cele leto som ho robila ku grilovackam (asi 10-tim), lebo bol tak ziadany )). Velmi pekne dakujem za inspiraciu a pre ostatnych pridavam svoj poznatom. Cesnak nelisujte ale ho nastruhajte na najmensom struhadle, bude mat ovela vyraznejsiu chut. Cely dip staci takto urobit 1/2 hodinu pred planovanou akciou ). B. |
ODPOVEDAŤ |
| | Lucia H. (gupka) ID 9968 (24.8.2008, 19:04) |
Beatka ahoj tiez ho robievam pravidelne k reznom na prirodno skoro kazdu druhu nedelu, mame to radsej ako tatarku a mas pravdu rychlo je hotova a velmi oblubena dakujem a tesim sa , ze chutiiiii |
ODPOVEDAŤ |
| Emilia D. (filmuska) ID 25200 (30.6.2008, 11:13) |
praskovy cukor ???? |
ODPOVEDAŤ |
| | Lucia H. (gupka) ID 9968 (30.6.2008, 11:55) |
no moze byt aj krystalovy, ale potom to musi trochu postat, aby tam neboli krystaliky, aby sa rozpustil |
ODPOVEDAŤ |
| | | Emilia D. (filmuska) ID 25200 (30.6.2008, 12:33) |
no ja robim dresing len z kyslej smotany a cesnaku... preto sa cudujem tomu cukru... ja osobne by som ho tam nedavala |
ODPOVEDAŤ |
| | | | Lucia H. (gupka) ID 9968 (30.6.2008, 19:01) |
vsak moze tam ist aj menej toho cukru, ale takto ma to naucila neboha svokricka a ma to velmi podobnu chut ako tatarka helmans |
ODPOVEDAŤ |
| | | | | Eva Č. (evicka06) ID 4303, mimibazar.sk/evicka06 (28.4.2010, 21:29) |
babyyyy a co takto namiesto kyslej smotany pouzit biely jogurt myslite ze by to bolo dobre aj tak? |
ODPOVEDAŤ |
| | | | | | Lucia H. (gupka) ID 9968 (28.4.2010, 21:41) |
Evi, ako pre koho, našich som párkrát oklamala tak, že som zmiešala kyslú smotanu s bielym jogurtom, pol na pol, ale čisto z jogurtu ofrflali však je aj zdravšia smotana s menším množstvom tuku |
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 24 (zobrazuje sa 21-24) | << predošlé 1, 2 |