. .. .. .. .. .. .
. .

Nepečený čučoriedkový koláč - RECEPT 60299

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 327946 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Nepečený čučoriedkový koláč


[ recept č. 60299 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus 10 celozrnných maslových sušienok 60 g kokosového oleja 1 lyžica cukru kryštál Krém 500 g skyr natur 250 ml smotana 50 g medu 1 vanilkový lusk 3 plátky želatíny Poleva 4 lyžice čučoriedkového džemu 100 g čerstvých čučoriedok

POSTUP PRÍPRAVY

Rozdrvíme nahrubo sušienky a zmiešame ich s kokosovým olejom. Tortovú formu (22 cm) vyložíme papierom na pečenie (alebo použijeme nepriľnavú silikónovú formu) a rukami pritlačíme zmes rovnomerne na dno. Formu dáme do mrazničky.
Vopred dáme želatínu do studené vody. Ďalej do misky dáme Skyr, med, dreň z vanilky a dobre všetko premiešame. Želatínu prenesieme do malého hrnca a na miernom ohni ju miešame, pokým sa nerozpustí. Pozor, nesmie vrieť, inak stratí želírovacie schopnosti! Následne želatínu odložíme zo sporáku a necháme ju mierne vychladnúť. Vmiešame ju do malého množstva Skyr krému a následne pridáme jeho zvyšok. Vďaka tomuto postupu v kréme nebudú hrudky.
Ušľaháme smotanu do hladkej peny a zmiešame ju s vyrobeným krémom. Vyberieme z mrazničky formu s korpusom a nalejeme do nej Skyr krém. Potom celú tortu umiestnime do chladničky minimálne na štyri hodiny. Po vychladení dezertu servírujeme jeho kúsky na tanierik, potrieme ho čučoriedkovým džemom a posypeme čerstvými čučoriedkami.
<< Kinder vajíčko... | Nepečený čučoriedkový koláč | medovniky svadobne >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu