
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
NÁTIERKY |
Majka B. (Majka82) ID 43088 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Benedictine sendvice[ recept č. 5998 zo dňa 26.6.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 stredna salatova uhorka,1 mala cibula,230 g cream cheese alebo syrokrem,trosicku tabasca alebo niecoho podobneho (moze a nemusi byt),sol,sendvicovy chlieb alebo druh podla vasej chuti,majoneza ,petrzlenova vnat na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY Ocistenu uhorku si prekrojime po dlzke a vyberieme jadierka s malou lyzickou. Pomocou mixeru si na drobne kusky nasekame uhorku s cibulkou. Tuto zmes pridame do misy so zmeknutym syrokremom a poriadne spolu rucne vymiesame. Ochutime solou, korenim. Sendvice natrieme majonezou na obe polky a na jednu natrieme tiez tuto zmes.A potom to len spojime. Toto je americky postup ale ja som si aj tak robila po svojom tym ze jadierka som nevyberala, nepouzila som sendvicovy chlieb ale obycajny. Tato natierka je skvela (s majonezou ci bez) a hlavne lahka, vyborna na ranajky, chlebicky, jednohubky , mozete ju pouzit kdekolvek ;-) Dobru chut ! |