
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Denisa S. (lenka1961) ID 323716 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Nátierka z pohánky[ recept č. 59864 zo dňa 25.9.2016 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 ks pretlačeného strúčiku cesnaku, 1 ks cibule nakrájanej na drobné kocky, 2 ks sterilizovanej uhorky nakrájanej na drobné kocky (postrúhanej), 150 g pohánky (napr. Lagris Podravka), 50 g zmäknutého masla, 1 polievková lyžica horčice, 2 polievkové lyžice nasekanej čerstvej petžlenovej vňate, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Pohánku vysypeme do vriacej osolenej vody, necháme zovrieť a odstavíme. Asi po 30 minútach scedíme a necháme odkvapkať. K scedenej pohánke pridáme maslo, horčicu, cesnak, cibuľu, petržlenovú vňať a uhorku. Všetko poriadne premiešame a dochutíme soľou. Hotovú nátierku podávame s pečivom podľa vášho výberu. |
![]() | Eva B. (evikuk) ID 136451 (5.10.2016, 10:19) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |