. .. .. .. .. .. .
. .

Ganache & cake pops - RECEPT 59621

Anna L. (anka29) ID 111855
mimibazar.sk/anka29
Oblasť: Spišská Nová Ves
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 8.9.2009
Naposledy: 11.11.2023 22:36
Aktualizácia: 11.6.2014 7:11
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 26
RODINNÉ FOTOGRAFIE 85
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 392
NÁVODY 0

TORTY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Ganache & cake pops


[ recept č. 59621 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Ganache & cake pops


POTREBNÉ PRÍSADY

extra čokoládová verzia: čokoládový korpus, čokoládový krém s višnami, jemne preliaty rumom, višne v rume, ríbezľový lekvár, ganache, cake pops - čokoládové a punčové, váha: 4,4 kg

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

detail


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Čokoládová s čerstvými čerešničkami | Ganache & cake pops | Máša slávi narodeniny >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Gabriela F. (gubka) ID 3793, mimibazar.sk/gubka (29.10.2016, 21:30)
Davam to na mascarpone-slahackovy krem.
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (3.11.2016, 20:21)
Mascarpone je tuchší krém pod ganache bežné používam
ODPOVEDAŤ
Gabriela F. (gubka) ID 3793, mimibazar.sk/gubka (29.10.2016, 21:30)
Dobry vecer, som zaciatocnicka, skusala som uz pracovat s ganage, robim to v pomere1:2 s 52% tmavou cokoladou , ale nikdy sa mi nepodari pekne uhladit a steka mi to. Neviem v com robim chybu a ako docielim take krasne uhladenie. Dakujem za odpoved. Gabi
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (3.11.2016, 20:20)
Dobry večer, na vyhládenie ganachevpouzivam nerezovu stierku a trojuholníkove pravítko...ganache nechám cez celú noc stuhnúť a ráno vyberiem z chladničky a mierne v mikrovnke ohrejem veľmi krátko aby nebolo riedke tak akurát a prevrátilm tortu dole hlavou a postupne vyhladzujem ;-) ak sa príliš zohreje ganache tak potom príliš steká a ťažšie sa pracuje niekedy i na 2 násobne nanášanie...nech sa darí
ODPOVEDAŤ
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (1.8.2016, 20:27)
(Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (^) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Eva M. (evita76) ID 15730 (30.6.2016, 11:57)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (^) (^) (^) (^) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (22.6.2016, 13:41)
(Y) (Y) (Y)krááása (clamp) (clamp) (clamp) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (23.6.2016, 15:10)
ďakujem Majka (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (JankaS7) ID 68065 (21.6.2016, 19:55)
Poprosím o recept :)))
ODPOVEDAŤ
Milada Z. (MiladyZ) ID 187268 (21.6.2016, 12:32)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu