
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
Janette M. (Zinka16) ID 75844 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Čokoládová[ recept č. 59166 zo dňa 9.1.2016 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY bezlepková orechová s gaštanovým krémom, ríbezľový lekvár, poťah čokoganache, dekorácie PDT čokoládová POSTUP PRÍPRAVY váha 2,4 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Milada Z. (MiladyZ) ID 187268 (20.1.2016, 10:21) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Janette M. (Zinka16) ID 75844 (18.1.2016, 8:59) |
Ďakujem veľmi pekne ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (13.1.2016, 19:11) |
Tá je krásna!!!!!!A vyzerá nesmierne chutne!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva M. (evita76) ID 15730 (13.1.2016, 7:39) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Maria P. (teleflex) ID 105501 (11.1.2016, 23:02) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Janette M. (Zinka16) ID 75844 (12.1.2016, 14:22) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (11.1.2016, 10:22) |
super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Janette M. (Zinka16) ID 75844 (11.1.2016, 13:34) |
No celkom som sa toho aj obávala (hlavne ako sa bude správať bezlepkový korpus), ale nebolo to také strašné. Upiekla som 2 korpusy na bežnom plechu, Každý plát som rozrezala po dĺžke (teda výška torty vyšla cca 14 cm). Pláty som natrela lekvárom a plnkou (všetky naraz) a postupne stočila, priložila ďalší plát a ďalší... opatrne som "valec" postavila a zabalila do potravinárskej fólie. Priemer torty bol cca 16 cm. Po stuhnutí do druhého dňa som natrela niekoľko vrstiev ganache a HOTOVO ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (11.1.2016, 13:53) | |
v reze vyzerá mňamozne, keď naberiem odvahu určite vyskúšam, ale najprv len tak pre nás...pre istotu ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |