. .. .. .. .. .. .
. .

Večera tesne pred výplatou. - RECEPT 5915

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 48309 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Večera tesne pred výplatou.


[ recept č. 5915 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


POTREBNÉ PRÍSADY

1 krájaný sendvič (veka), maslo, paštika, nakrájaná cibuľka, vajcia, múka a strúhanka na trojobal.

POSTUP PRÍPRAVY

natrieme 1 krajček sendviča maslom, druhý paštikou, na ktorú nasypeme nadrobno nakrájanú cibuľku, spojíme a trochu stlačíme. Takto pokračujeme až minieme celý sedvič. Spojené natreté krajčeky sendviča obalíme v trojobale a vysmažíme ako rezeň o obidvoch strán do zlatohneda. Vyberieme na papierový obrúsok. Hodí sa k tomu čaj. Chutné je to aj studené.
Ak to urobíte z bagety, hodí sa to aj k vínu ako jednohubky.
<< Citrónový mramorový koláč | Večera tesne pred výplatou. | Skvelý orieškovočokoládový veniec >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu