
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Anna J. (andulka2) ID 48309 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Večera tesne pred výplatou.[ recept č. 5915 zo dňa 20.6.2008 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 krájaný sendvič (veka), maslo, paštika, nakrájaná cibuľka, vajcia, múka a strúhanka na trojobal. POSTUP PRÍPRAVY natrieme 1 krajček sendviča maslom, druhý paštikou, na ktorú nasypeme nadrobno nakrájanú cibuľku, spojíme a trochu stlačíme. Takto pokračujeme až minieme celý sedvič. Spojené natreté krajčeky sendviča obalíme v trojobale a vysmažíme ako rezeň o obidvoch strán do zlatohneda. Vyberieme na papierový obrúsok. Hodí sa k tomu čaj. Chutné je to aj studené. Ak to urobíte z bagety, hodí sa to aj k vínu ako jednohubky. |