končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
CHUŤOVKY |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Omeletové toasty[ recept č. 5907 zo dňa 19.6.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY toastový chlieb, 5 vajíčok, 5 lyžíc mlieka, paradajky, paprika, kúsok slaninky, šunky, plátkový, alebo tvrdý syr na strúhanie, soľ, mleté čierne korenie, olej POSTUP PRÍPRAVY Môžete si zvoliť akékoľvek množstvo a variantu, nielen z týchto surovín. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Zapečieme všetky toasty (grahamové, biele, aké len chcete) len jemne, aby sa neoddeľovali Nakrájame si paradajky, papriku, šunku a slaninku a všetko, možné, na čo máte chuť a čo začína na či-: či klobásku, či hríbiky, či cibuľu, či zbytok kuracinky... na menšie tenké plátky, Rozšľaháme vajíčka, pridáme mlieko na lyžice (na 1 vajíčko by mala ísť 1 lyžica mlieka alebo smotany na šľahanie, aby držala pokope a bola šťavnatá) a poriadne prešľaháme Na panvicu nalejem 1 lyžicu oleja, naukladám polovicu zo surovín, ktoré chceme mať v omeletke, zalejem polovicou vajíčkovej zmesi , posypem strúhaným syrom, osoliť, okoreniť alebo dám na polovice rozdelený plátkový syr. Omeletu opečiem, prevrátim a dopečiem. jedna omeletka druhá sa mi rozpadla....nevadí... a vidličkou naukladám na jeden opečený chlebík, druhým zakryjem a podávame so zeleninkou ... Miesto zeleninovej oblohy - toasty môžete poliať jablkovo-smotanovým dresingom: postrúhať jablko, zmiešať s 2 pol. lyžicami kyslej smotany /či jogurtu, majonézy/ a pridať 2 lyžičky horčice /alebo bez/ a podávať už bez zeleninky. Je to výborné. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
tereza M. (Terujaja) ID 52420 (1.10.2008, 17:48) | |
hmm,to jsou ale napady ) | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (3.10.2008, 9:06) | ||
Terezko, je to výborné a vôbec nie suché, ako sa to tvári . Tá zeleninka a syr urobia svoje. Nevieme sa toho dojesť | ||
ODPOVEDAŤ |