. .. .. .. .. .. .
. .

Lahodné kuracie stehienka na rasci - RECEPT 58914

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 214481 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Lahodné kuracie stehienka na rasci


[ recept č. 58914 zo dňa  ]


Lahodné kuracie stehienka na rasci


POTREBNÉ PRÍSADY

horné kuracie stehná, soľ, drvená rasca, papier na pečenie

POSTUP PRÍPRAVY

... minimum surovín - maximálny efekt ... chuť tohto jednoduchého jedla milujem a robím ho vždy, keď sa mi nechce dlho stáť pri sporáku - stehná umyjeme, osušíme, z oboch strán osolíme a posypeme rascou a uložíme na pekáč vystlaný papierom na pečenie kožou hore, nemusíme ničím mastiť, mäsko si pustí šťavu ... šupneme do rúry vyhriatej na 190 °C a pečieme cca 45 minút, po 30 minútach počas pečenia otočíme a namočíme kožu do šťavy, ktorú pustilo mäsko a dopečieme zasa kožou navrch ... ako príloha sa najviac hodí zemiaková kaša alebo tlačené zemiaky s maslom a napríklad uhorkový šalát .... mňaaaam
<< Figová chuťovka | Lahodné kuracie stehienka na rasci | Na krstiny >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu