
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Denisa R. (Deni91) ID 246138 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Cesto na pizzu podla Jamieho Olivera[ recept č. 58843 zo dňa 24.8.2015 ] POTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/08/cesto-na-pizzu-podla-jamieho-olivera.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:3 1/2 poh hladkej muky 1 CL suseneho drozdia stipka cukru 1 1/4 poh vlaznej vody 2 CL soli 2 PL olivoveho oleja Postup:Do misky si dame muku a v strede urobime jamku.Pridame drozdie a cukor a pomocou vidlicky vmiesame vodu.Napokon pridame sol a olej a pomocou ruky vytvarujeme cesto ( nesmie sa lepit a musi byt hladke .)Ulozime do misky ktoru sme si natreli olivovym olejom.Prikrijeme utierkou a ulozime na teple miesto .Cesto by malo zdvojnasobit svoj objem.Cesto si rozvalkame (na namucenej doske ) na rozmer plechu (alebo si prekrojte na pol a urobte 2 mensie pizze ).Prelozime na plech vystlani papierom na pecenie.Pecieme pri maximalnej teplote 10-15 minut. |
![]() | Zuzana M. (zumma) ID 214481 (25.8.2015, 8:58) |
... super, akurát sa mi tento receptík hodí ... chcem robiť takú "grécku pizzu", ktorú som mala možnosť ochutnať na dovolenke a bola výborná - vyvaľkané cesto bolo nahusto posypané Feta syrom a obložené čerstvými paradajkami, paprikou a olivami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Denisa R. (Deni91) ID 246138 (24.8.2015, 22:00) |
http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/08/cesto-na-pizzu-podla-jamieho-olivera.html |
ODPOVEDAŤnahlásiť |