končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)Cuketové rezance[ recept č. 58821 zo dňa 17.8.2015 ] POTREBNÉ PRÍSADY Mladá cuketa, cesnak, maslo, olivový olej, soľ, špiralizér POSTUP PRÍPRAVY Mladú cuketu umyjeme, a v špiralizéri z nej narobíme rezance. Na panvicu dáme kúsok masla alebo olivového oleja, štipku soli a kto má rád, aj jeden pretlačený strúčik cesnaku a dáme rozpustiť na sporák. Keď začne cesnak voňať, vložíme cuketové rezance a dusíme pod prikrytou pokrievkou cca 5 min. Servírujeme ako prílohu k lososovi, alebo ako náhradu za cestoviny s mäsovou omáčkou. Chutia výborne a sú zdravé a diétne. Chutia aj našim deťom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Detail špiralizéra, ktorým som to robila. Je malý a skladný, takže šikovná pomôcka do kuchyne. Ideálne na letné jedlá :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |