
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Ivana B. (brculka8) ID 173421 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) bravcovina na smotane s hubami[ recept č. 58562 zo dňa 29.5.2015 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY bravcove maso 400g, cesnak 2 struciky, zo 6 sampinonov, za hrst susenych hub, smotana na varenie 250-300ml, trochu silneho vyvaru ak mate, sol, korenie, mleta rasca, stonka rozmarinu, petrzlenova vnat POSTUP PRÍPRAVY Nedajte sa odradit obrazkom, nie je nastajlovany, proste ako som si nabrala, tak som odfotila :)) masko si dajte ake chcete, ja som akurat mala chude bravcove. Huby si namocime vopred aspon na par hodin, ja som nechala cez noc. Na oleji si prudko oprazime masko na kocky a nakrajane sampinony, pridame pretlaceny cesnak, prazime. pridame namocene huby aj s vodou, podlejeme vyvarom (ja som mala normalne kuraci zelatinovy bujon a dala som menej vody) a pridame stonku rozmarinu. nechame dusit cca 1h alebo kym nieje maso makke. Osolime, okorenime, pridame mletu rascu, smotanu, nechame prevriet a pridame vnatku. Podavame s lubovolnou prilohou. |