
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Zuzana M. (zumma) ID 214481 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Jemné hydinové špízy s ananásom[ recept č. 58503 zo dňa 12.5.2015 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY rozpis na 4 porcie : cca 600 g hydinového mäsa (morčacie prsia, kuracie prsia, kuracie horné stehienka bez kosti a kože), 1 dl ananásového džúsu alebo šťavy, 1-2 PL citrónovej šťavy, 2-3 PL rumu (netreba sa ho báť, vypečie sa a nebude ho cítiť), 1 PL hnedého cukru, 2 PL, 2 ČL citrónovej kôry z bio citróna, 1 PL oleja, soľ, ananás (čerstvý alebo z konzervy) POSTUP PRÍPRAVY ... mäso umyjeme, očistíme a nakrájame na väčšie kocky, z ostatných surovín (okrem ananásu) urobíme marinádu, naložíme do nej mäso aspoň na 4 hodiny (ja som marinovala 24 hodín) ... následne napichujeme na ihly alebo špajdle mäsko striedavo s ananásom a grilujeme na grile (190°C) alebo v rúre (200°C) cca 15 minút, počas grilovania otáčame ... špízy sú jemnej, lahodnej chuti s jemne kyslastou chuťou ananásu (ja som robila z kuracích vykostených horných stehienok) |