končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Barbora M. (soldi) ID 27619 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | rychly obed[ recept č. 5823 zo dňa 17.6.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY hovadzie, bravcove alebo kuracie maso, proste take ake mate prave po ruke aj v mnozste v akom ho mate, na tom nezalezi. papriku - niekolko kusov, ja pouzivam hrubostennu, ta je vsak v poslednej dobe strasne draha, tak staci aj tenkostenna, ale kapia nie je vhodna provensalske korenie, sol, ryza, arasidy POSTUP PRÍPRAVY pokial su arasidy solene, tak ich premyjem a oprazim na panvici na sucho. pridam masko a trochu oleja, oprazim aj masko nakrajane na pasiky alebo kocky, ked uz takmer je prihodim nakrajanu papriku, tiez na pasiky, osolim, posypem provensalskym korenim a podavam s ryzou. cas pripravy: 10 minut cas prazenia: 20- 25 minut odporucam ako rychly obed :) |
Ľudmila T. (1ludka1) ID 217056 (22.2.2012, 10:49) |
ODPOVEDAŤ |
Miroslava F. (mackopf) ID 5745 (12.3.2010, 11:47) | |
ODPOVEDAŤ |
Peťka B. (Korinna) ID 45364, mimibazar.sk/korinna (17.6.2008, 17:56) |
Super receptík! Jednoduchý, ale dobrý. Také mám najradšej. |
ODPOVEDAŤ |