
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) Delikatesa ♥ ♥ ♥[ recept č. 57843 zo dňa 3.12.2014 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 2 hlavičky cesnaku * 80 ml olivového oleja * 3 bobkové listy * 2 vetvičky rozmarínu * čierne korenie * soľ * med *.....syr Camembert * hrianky * POSTUP PRÍPRAVY Keď ochutnáte tak si všetky prsty oblížete. Naozaj veľká dobrota a pritom je to tak jednoduché na prípravu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() 1. Rúru predhrejeme na 200 * C . Hlavičky cesnaku zrežeme. ![]() 2. Do zapekacej misky dáme olej, cesnak odrezanou časťou dole, korenie,bobkový list,rozmarín. Ochutíme soľou a pokapeme medom. Vložíme do rúry asi na 30 - 40 minút. ![]() 3. Syr narežeme do kríža , ale iba tú vrchnú kôrku. Vložíme do alobalu a 15 minút pred koncom vložíme do rúry k cesnaku. Krásne sa nám otvorí. ![]() 4. Cesnak nám zkaramelizuje. Podávame na opečenej hrianke. Natrieme syrom a vylúpneme strúčiky cesnaku. Nebíčko v papuľke. :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | hana h. (hankazk) ID 90615 (30.12.2014, 22:25) |
![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (2.1.2015, 18:33) |
![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Veronika G. (veronika45) ID 20591 (11.12.2014, 23:00) |
Jej na toto som sa aj ja chystala..... uzasne.... to tobila taka mlada cernoska.... vsetky recepty ma uzasne.... | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (12.12.2014, 0:05) |
Áno Veronika. Veľmi rada pozerám TV papriku. Jej recepty milujem a všetky chcem vyskúšať. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Veronika G. (veronika45) ID 20591 (12.12.2014, 15:42) | |
Tak tomu verim.... a ja ju mam velmi rada..... cesnek takto v celku davam ked peciem zemiaky... stuciky oddelim a neosupem... supnem na plech k zemiakom.... | |||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (13.12.2014, 23:43) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zuzana M. (zumma) ID 214481 (5.12.2014, 22:53) |
... mňam ... super nápad, vyskúšam ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (6.12.2014, 11:13) |
Zuzka, pečený cesnak má úplne inú chuť, Vyskúšaj a potom mi napíš,ako chutilo. A úplne najlepšie je to podávať s pohárom dobrého vínka. ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |