
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
Zdenka K. (Zdenka6868) ID 306334 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Mimon k narodkám :-)[ recept č. 57700 zo dňa 2.11.2014 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 13 vajec\r\n700 g múka\r\n250g cukor\r\n1 1/2 prášok do pečiva\r\n2dcl oleja ,\r\n3dcl vlažnej vody\r\n\r\n150 g kryštálový cukor\r\n700 ml mlieko\r\n1 kg tvaroh\r\n1 balíček prášková želatína\r\n500g ovocie podla chuti\r\n/ broskyne,ananás ,mandarinky, jahody..../ POSTUP PRÍPRAVY Pripravíme klasickú piškótu,ja som upiekla 2 piškóty vo velkom pekáči / nie na plechu ,kvôli tvaru tela figúrky/ \r\nnechala som trochu piškót.cesta ,tak z 3 vajec-na vrchnú časť hlavy figúrky....upečená v nerezovej miske.\r\n\r\nŽelatínu rozpustíme v 50 ml studeného mlieka a necháme ju tu asi na 10 minút napučať. V mixéri rozmixujeme na jemný krém tvaroh, cukor aj so zvyšným mliekom.\r\nNa miernom plameni napučíme želatínu, až kým sa celkom nerozpustí. Následne k nej vmiešame 2 lyžice tvarohového krému a všetko dobre rozmiešame. Všetku želatínu primiešame do zvyšku tvarohového krému. Polovičku krému navrstvíme na ovocie, rozložíme dalšiu polovicu piškóty ovocia a prelejeme aj zvyškom tvarohového krému.\r\nNaplníme korpusy /pokvapkané šťavou z kompótu, môže a nemusí byť/ krémom a ovocím, potrieme celú figúrku maslovým krémom, zachladíme 2hod.a potiahneme fondánom. |